Belnem House Bonaire
Surfen Bonaire

Surfen op het zonnige Bonaire

 • Persoonlijke service
 • Luxe appartementen
 • Meerdere surflocaties in de buurt
 

Surfen op Bonaire: een waar paradijs

Of je een beginner bent of al meer ervaring hebt; surfen op Bonaire is een unieke belevenis. De aanwezigheid van de constante passaatwind en de aangename watertemperatuur maken het eiland tot een zeer geliefde plek om te surfen. Zowel voor de beginners als voor gevorderde surfers heeft Bonaire alles in huis om een geweldige surfvakantie te beleven. Golf- en windsurfers kunnen hun hart ophalen bij Lac Bay, wat door de fantastische ligging dé hotspot van het eiland is. Kitesurfers moeten juist bij Atlantis Beach zijn. Door de aflandige wind vind je hier de beste condities voor het kiten! Vanaf Belnem House Bonaire ben je in no-time op één van de vele locaties om te kunnen surfen. Word 's ochtends uitgerust wakker in je luxe appartement en maak je klaar voor een dag op en rond het water. Tips nodig voor de beste plekken of een goede surfschool? Wij helpen je graag om de pareltjes te gaan ontdekken!

 
 
 

Het verblijf op Bonaire tijdens je surfvakantie

Bij een vakantie hoort natuurlijk een fijn verblijf. Bij Belnem House Bonaire vind je luxe appartementen die van alle gemakken zijn voorzien. Comfortabele bedden, een volledig ingerichte keuken en altijd een balkon of terras om heerlijk te genieten van het buitenleven. Heb je vragen over waar je het beste kan gaan surfen op Bonaire of wil je andere dingen weten over het prachtige eiland? Wij vertellen je graag alle ins- en outs over Bonaire en de plekken die je niet mag missen. Laat het vooral weten als je wat nodig hebt! We zeggen niet voor niets: arrive as a guest, leave as a friend.

 

In het kort:

 • Luxe appartementen
 • Van studio tot penthouse
 • Zeezicht mogelijk
 • Exclusief en persoonlijk
Vanaf
€ 487
4 nachten
2 personen

Suite

Bonaire, Kralendijk
21Nee
 • Comfortabel ingericht
 • Van alle gemakken voorzien
Vanaf
€ 801
4 nachten
2 personen

Poolside Appartement

Bonaire, Kralendijk
42Nee
 • Zonovergoten
 • Aan het zwembad en tropische tuin
Vanaf
€ 784
4 nachten
2 personen

Belnem Appartement

Bonaire, Kralendijk
42Nee
 • Binnen is buiten
 • Eerste etage met zwembadzicht
Vanaf
€ 876
4 nachten
2 personen

Penthouse

Bonaire, Kralendijk
42Nee
 • Geweldige plek voor zonsondergang
 • Luxe uitstraling
 

De verschillende surfmogelijkheden op een rij⤵

  Golfsurfen

  Aan de zuidoostkant van het eiland vind je Lac Bay: dé locatie wanneer je op zoek bent naar een fijne plek om te golfsurfen op Bonaire. Uit alle windstreken vind je hier waaghalzen die hun kunsten laten zien. Alle ingrediënten voor een heerlijke surfvakantie zijn aanwezig; een prachtig strand, helder warm water en altijd wind! 

  Windsurfen

  Windsurfen op Bonaire is surfen in het paradijs. De altijd constante wind en de fijne watertemperatuur zorgen ervoor dat je hier perfect kan windsurfen. Samen met het prachtige witte strand en de heldere blauwe lucht is het een adembenemende ervaring! Bezoek Lac Bay en ervaar het zelf.

  Kitesurfen

  De absolute toplocatie voor het kitesurfen op Bonaire is ongetwijfeld Kite Beach, ook wel Atlantis Beach genoemd. Er waait hier altijd een aflandige wind waardoor je de perfecte condities hebt om te kiten! Ideaal voor zowel beginners als gevorderden. Ga langs bij een kiteschool en laat je goed informeren over alle mogelijkheden.

 
 
 
 

Wat eerdere gasten ons vroegen⤵

🏄 Wat is een goede reistijd voor mijn surfvakantie op Bonaire?

De maanden van februari tot augustus, ook wel high-wind season genoemd, zijn het meest geschikt. De windsnelheden liggen dan hoger vergeleken met de andere maanden. Ook buiten deze periode kan je uitstekend surfen op Bonaire. Door de altijd aanwezige passaatwind zijn er goede condities om te kunnen golfsurfen, windsurfen en kitesurfen! 

🌊 Mag ik overal rondom Bonaire surfen?

Het is niet toegestaan om overal rondom Bonaire zomaar te gaan surfen. Voor het windsurfen en golfsurfen zijn Lac Bay en Sorobon Beach dé perfecte locaties vanwege de gunstige ligging. Kitesurfen is enkel toegestaan in het donkerblauwe (diepe) water. Vlak bij de kust in het ondiepe water is het niet toegestaan om te kiten. Houd er rekening mee wanneer je een watersport wilt beoefenen je verplicht een Nature Fee dient aan te schaffen.