Belnem House Bonaire
Autoverhuur

Autoverhuur

Ontdek Bonaire

 

 

 

Huur een auto
Ontdek het hele eiland op je eigen tempo

Indien je van plan bent om het eiland Bonaire te verkennen tijdens je reis, kan het huren van een auto een verstandige keuze zijn. Het biedt je flexibiliteit en vrijheid om op je eigen tempo te reizen en te gaan waar je maar wilt. Of je nu een voertuig nodig hebt voor duikuitstapjes of om de prachtige landschappen van het eiland te verkennen, onze autoverhuurservice heeft voor ieder wat wils. Onze pick-up trucks zijn perfect geschikt voor het vervoeren van duikuitrusting of voor off-road avonturen. Onze KWID Economy auto's bieden voldoende ruimte in de afgesloten achterbak. Als je te gast bent bij ons resort, bieden wij zeer aantrekkelijke tarieven aan. Afhankelijk van de voertuigcategorie en het seizoen kun je al een auto huren vanaf $55 per dag.

Jouw ideale reisgenoot
Laad je duik-, strand- of watersportuitrusting achterin en ga op avontuur

Belnem House Bonaire biedt 2 soorten auto's aan: de Renault Oroch pick-up & de Renault KWID mini-SUV. Pick-up trucks en SUV's zijn de meest populaire keuzes onder toeristen vanwege hun ruime interieur voor zowel passagiers en hun bagage alsmede het vermogen om off-road gebieden te verkennen. Dit is vooral handig als je van plan bent om de ongerepte stranden en andere natuurlijke bezienswaardigheden van Bonaire te bezoeken. Onze auto's zijn verkrijgbaar in zowel handmatige als automatische versies, met een minimale huurperiode van 3 dagen.
 

De autohuur prijzen zijn inclusief:

  • Ongelimiteerd aantal kilometers
  • Meerdere bestuurders
  • Cascoverzekering aangevuld met diefstal en schade veroorzaakt door vandalisme (Loss Damage Waiver - LDW)
  • Omzetbelasting (ABB) van 6%
  • Eigen risico
 

De huurvoorwaarden zijn:

  • Minimum leeftijd van de bestuurder is 21 jaar 
  • De bestuurder dient in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs
  • Bij het reserveren van je verblijf kun je aangeven dat je geïnteresseerd bent in het huren van een auto, waarna wij je graag een voorstel doen