Belnem House Bonaire
Last minute Bonaire

Last minute naar Bonaire

 • Kleinschalig en exclusief resort
 • Luxe appartementen
 • Autoverhuur en duikfaciliteiten

Last minute naar het tropische Bonaire

Bon bini na Boneiru! Even ontsnappen aan het dagelijkse leven en het heerlijke weer en de chille sfeer van Bonaire opzoeken. Wie wil dat nu niet? Wacht niet langer en boek vandaag nog jouw last minute vakantie naar Bonaire. Belnem House Bonaire is een exclusief en kleinschalig boutique resort met luxe appartementen, op korte afstand van het vliegveld, het strand én Kralendijk. Boek zelf een een vliegticket, kies je favoriete appartement en de koffers kunnen gepakt worden!

Bekijk direct het last minute aanbod ⤵️

Arrive as a guest, leave as a friend

Dat is ons motto! Bij Belnem House Bonaire regelen we alles voor onze gasten, zodat zij vertrekken als een vriend. Van autoverhuur en vliegveld transfer tot een samenwerking met de 5-star PADI-duikschool Wannadive, inclusief opleidingen, begeleid duiken, verhuur, winkel, reparatie en vulstation.

We noemen onszelf ook wel een boutique resort: kleinschalig, persoonlijk en exclusief. Belnem House Bonaire is als eerste op Bonaire volledig off-grid met onder andere zonnepanelen. Dat wordt duurzaam genieten van jouw welverdiende en onvergetelijke last minute vakantie op Bonaire.

Belnem House Bonaire:

 • Autoverhuur op het resort
 • Samenwerking met PADI-duikschool
 • Vliegveld transfer mogelijk
 • Volledig off-grid (eerste op Bonaire)
 • Exclusief en persoonlijk
 
 

Wat eerdere gasten ons vroegen:

✈️ Waar boek ik een vliegticket voor mijn last minute naar Bonaire?

Je kiest zelf jouw favoriete vliegmaatschappij, denk bijvoorbeeld aan TUI of KLM. Hier boek je een rechtstreekse vlucht naar Bonaire. Zo'n vlucht neemt gemiddeld zo'n 9 tot 10 uur in beslag. Een appartement boek je vervolgens rechtstreeks bij Belnem House Bonaire. De transfer van het vliegveld kunnen wij voor je regelen!

📍 Waar ligt Belnem House Bonaire op het eiland?

Belnem House Bonaire ligt in de wijk Belnem: een wijk in Kralendijk. De zee ligt aan de overkant van de straat en ook het vliegveld is slechts een paar minuutjes rijden. Bij ons kun je een auto huren, zodat je gemakkelijk het hele eiland verkent.

 

To do's tijdens je last minute vakantie op Bonaire:

 
  Duiken en snorkelen

  De onderwaterwereld trekt elk jaar veel toeristen naar Bonaire. Niet gek, want deze is adembenemend mooi! Belnem House Bonaire werkt samen met 5-star PADI-duikschool Wannadive. Kom duiken of snorkelen!

  Surfen

  Bonaire is een groot windsurf- en kitewalhalla. Makkelijk voor beginners, een paradijs voor experts! En kijk niet vreemd op wanneer je tijdens het surfen vergezeld wordt door een groepje dolfijnen. Hoe bijzonder is dat?

  Relaxen op het strand

  Zandstranden, koraalstranden, natuurstranden: je vindt het allemaal op Bonaire. Stranden die je niet mag missen zijn Donkey Beach, Te Amo Beach en Bachelor's Beach. Beleef een fijne strandvakantie op het prachtige Bonaire!

  Culinair genieten

  Trendy restaurants en hippe beachclubs: fijnproevers komen op Bonaire zeker aan hun trekken! Wist je dat topgastronomen Jonnie en Thérèse Boer, bekend van De Librije, ook een restaurant op Bonaire hebben?