Belnem House Bonaire
Faciliteiten Belnem House Bonaire

Faciliteiten

Geniet van de faciliteiten op het resort

 

Duikschool

Ontdek de adembenemende schoonheid van de onderwaterwereld die jaarlijks talloze toeristen naar Bonaire trekt. Altijd al gedroomd van duiken? Belnem House Bonaire werkt nauw samen met de 5-sterren PADI-duikschool Wannadive.
Meer informatie

Autoverhuur

Indien je besluit een reis naar Bonaire te boeken met het voornemen het eiland te gaan verkennen, kan het verstandig zijn om een auto te huren. Dit verschaft je een hoogwaardige mate van flexibiliteit en vrijheid, waardoor je in staat bent naar eigen wens en tijdschema te reizen. Het huren van een auto geeft je de mogelijkheid om de prachtige bestemmingen van Bonaire te ontdekken op een ongehinderde wijze. Met je eigen vervoersmiddel kan je op jouw eigen tempo de betoverende plekken van het eiland bereiken, genieten van adembenemende landschappen, en je laten betoveren door de ongerepte schoonheid van de omgeving. Laat de mogelijkheid om vrijuit te bewegen met een gehuurde auto je inspireren en beleef Bonaire op een unieke en persoonlijke wijze, waarbij je het volle potentieel van het eiland kunt ervaren.
Meer informatie

ZWEMBAD


Op Bonaire is het altijd een fijne temperatuur voor een heerlijke duik in het zwembad. Of ga jij genieten op onze ligbedden met Palapa parasols van een verkoelend drankje van de Palapa bar aan de rand van het water?

Plattegrond

Eventuele voorkeuren kunnen niet gegarandeerd worden, wij proberen er uiteraard wel rekening mee te houden.


Bekijk de plattegrond
 

Onze overige faciliteiten ⤵

Spoelbak voor duik & snorkelspullen

 

100m van het strand

 

Wasmachine & droger beschikbaar

 

Diverse restaurants in de buurt