Belnem House Bonaire
Hoelang vliegen naar bonaire

Vliegen naar Bonaire

  • Vanaf Nederland met KLM of TUI
  • 10 uur vliegen
  • Vliegveld transfer mogelijk

Jouw vlucht naar Bonaire

Om naar het paradijselijke eiland te komen neem je het vliegtuig. Gemiddeld vlieg je vanaf Nederland in maximaal 10 uur met een directe vlucht naar Bonaire. Het tropische eiland Bonaire kan bereikt worden door middel van diverse internationale en lokale luchtvaartmaatschappijen afkomstig uit Europa en Noord-Amerika. Het vliegveld waar u op land, Bonaire International Airport ook wel genaamd Flamingo Airport, ligt op 2 kilometer van Belnem House Bonaire. Wij helpen jou graag met het regelen van een transfer zodat je vakantie helemaal relaxed kan beginnen!

 

Of bekijk eerst de prijzen en beschikbaarheid

Proef alvast de sfeer van Bonaire ⤵

Vliegen naar het tropische paradijs

Om op het tropische eiland te komen neemt u het vliegtuig. Diverse maatschappijen, zoals KLM en TUI, vliegen naar Bonaire. Deze vliegen of rechtstreeks of met een tussenstop in Aruba of Curaçao. Benieuwd naar jouw vlucht naar Bonaire? 

Vliegen vanaf Nederland

  • Vanaf Amsterdam Airport Schiphol
  • Met KLM of TUI
  • Rechtstreeks vliegen of via Aruba/Curaçao
  • Vluchtduur 10 uur
 

Hier vind je Belnem House Bonaire ⤵

 

Luxe overnachten op Bonaire

Eenmaal aangekomen op Bonaire wil je luxe overnachten en waar kan dat beter dan Belnem House Bonaire. Bij ons overnacht je in luxe suites, appartementen gelegen aan het zwembad of met spectaculair uitzicht over de Caribische Zee! Ons boutique resort ligt vlakbij het vliegveld en op 100 meter van het strand. Het resort is dé ideale locatie voor duikers, rustzoekers, foodies en strandliefhebbers. Bonaire heeft alles in huis voor iedereen die wil ontspannen en tot rust wil komen. Wanneer mogen wij jou verwelkomen?

 

Zoek en boek jouw vakantie op Bonaire ⤵

 

Wat eerdere gasten ons vroegen

Kan je rechtstreeks vliegen naar Bonaire?

Vanaf Amsterdam vlieg je rechtstreeks naar Bonaire met KLM of TUI. Gemiddeld duurt een rechtstreekse vlucht naar het eiland 10 uur. Ook kan er gevlogen worden naar Bonaire met een tussenstop in Aruba of Curaçao.

Is er een transfer vanaf luchthaven naar het resort?

Wij kunnen voor jou een transfer vanaf vliegveld regelen. Onze collega wacht je op in de aankomsthal en brengt je rechtstreeks naar Belnem House Bonaire. Wil je gebruik maken van deze service, neem dan contact met ons op. De kosten zijn $15 per persoon voor een retour.