Belnem House Bonaire
Duikschool

5-sterren PADI Duikschool

Opleidingen | Boot- & Begeleid duiken | Verhuur | Winkel | Reparatie | Vulstation

De onderwaterwereld die elk jaar veel toeristen naar Bonaire weet te halen is adembenemend mooi. Altijd al eens willen duiken? Belnem House Bonaire werkt samen met 5-star PADI-duikschool Wannadive. Hier werken ervaren en gekwalificeerde instructeurs die jouw eerste duikervaring onvergetelijk zullen maken.

 

WANNADIVE
5-sterren PADI duikschool

Duikcentrum Wannadive ligt direct naast Belnem House, op slechts vijf minuten loopafstand. Wannadive verzorgt professionele PADI-duikcursussen en fantastsiche duiktrips in de Caribische Zee. Het ervaren team zorgt voor de best mogelijke training en creëert een veillige en ontspannen sfeer. Ben je al in het bezit van een brevet en wil je een bijzondere duik maken onder begeleiding van één van onze duikinstructeurs? Dat kan natuurlijk ook. Je zal verbaasd staan over de hoeveelheid kleurrijke vissen die je tegenkomt.

Een keer proberen of je brevet halen
PADI Open Water

Je duikbrevet halen, waarom zou je dat eigenlijk willen? Het PADI Open Water Diver-brevet is het eerste duikbrevet en daarmee toon je aan dat je veilig kunt duiken. Dit duikbrevet heb je bijvoorbeeld nodig als je op vakantie een uitrusting wil huren of een duikfles wil laten vullen. Je mag overigens nooit alleen duiken, maar doet dit altijd met een buddy. Als jij en je buddy dit eerste brevet bezitten, dan mogen jullie zonder begeleiding van een professional samen duiken tot een diepte van 18 meter. Het PADI Open Water Diver-brevet is wereldwijd erkend. Ontdek met het Wannadive- team de fascinerende onderwaterwereld van Bonaire!
 
 

Map

 
 

85 officiële duik- en snorkel locaties

Het kalme en heldere water maakt van Bonaire een ideale duikbestemming. Op het eiland vind je meer dan 85 officiële duik- en snorkellocaties. De meeste zijn direct van de kant te bereiken en dat maakt het bewonderen van al het moois onder water dus heel laagdrempelig. Doordat de westkust redelijk beschut is, heb je er niet veel last van stroming en is het zicht op sommige plaatsen meer dan 90 meter. Het Nationaal Park Slagbaai ligt in het noordwesten van Bonaire en ook daar zijn meerdere plekken waar je uitstekend kunt snorkelen en duiken.

 
 
 

Compleet aanbod
The experience - zien is geloven

Of je nu op zoek bent naar een duikopleiding, het huren van een volledige uitrusting of een bootduik: bij Wannadive bent je aan het juiste adres. Tevens vind je er een luchtvulstation, duikwinkel, kleedkamers en spoelbakken.

Duikshop en meer
Full service dive shop & rental

Duiken is heerlijk, maar een uitrusting van slechte kwaliteit kan je ervaring echt bederven. Sterker nog, het kan ronduit gevaarlijke situaties opleveren. Kwaliteit en veiligheid gaan nu eenmaal hand in hand. Kijk eens rond in de shop van Wannadive, je krijgt hier advies op maat. Of je nu op zoek bent naar een duikopleiding, het huren van een volledige uitrusting of een bootduik: bij Wannadive bent je aan het juiste adres. Tevens vind je er een luchtvulstation, duikwinkel, kleedkamers en spoelbakken.
 

Prijzen & mogelijkheden

A LA CARTE

1-tank Air (free nitrox upgrade) $17,50
Unlimited Air daily (free nitrox upgrade) $35

WEEKLY PACKAGES

6-days unlimited Air $195
6-days unlimited Nitrox $195
6-days unlimited + 6 boat dives $395
6-days unlimited + 11 boat dives $595

 

GUIDING

Orientation dive (all in) $50
Boat dives* $40
Snorkeler / passenger $20
Guided dives* $40
Guided Night dives (incl. light)* $60
*All excl . tanks and equipment

RENTALS PER DAY

Mask-fins-snorkel $10
Regulator $15
BCD $15
Scuba-pack (BCD + reg) . $25
Wetsuit $15
Scuba plus-pack (full set) Computer $35
Computer $15
Compass $15
Dive light $10
All prices are in US $
All prices are subject to change without prior notice
All prices are excluding the Bonaire Marine Park tag $45 .- (stinapa .bonairenaturefee .org

COURSES

Discover Scuba Dive* $95
Additional DSD* $75
Refresh course $75
Open water course* $495
Open water Referral* $295
Reef Renewal Discover dive* $75
Advanced Open Water course** $350
Rescue course** $395
EFR course $150
Dive Master course** $595
*All incl . air, study materials and equipment
**All incl . air, study materials and 50% discount on equipment

E-LEARNING COURSES

E-Open water course** $295
E-Advanced open water course** $295
E-Rescue course** $295
**All incl . air and 50% discount on equipment