Belnem House Bonaire
Algemene voorwaarden

Algemene annulerings- en betalingsvoorwaarden

Algemene annulerings- en betalingsvoorwaarden

Reserveringen & betalingen
Na je reservering ontvang je direct een email met de voorlopige boekingsbevestiging. Om je verblijf te garanderen vragen wij u om een aanbetaling van 30% van de reissom. Deze aanbetaling dien je binnen 48 uur na de reservering te voldoen. Het resterende bedrag dient 30 dagen voor aankomst volledig te zijn voldaan. Voor boekingen minder dan 30 dagen voor aankomst dient de gehele reissom direct te worden betaald. Wij verzoeken je om de bevestiging te controleren en het ons te informeren indien deze niet correct is. De tarieven op de bevestiging zijn bindend. Alle tarieven op de website zijn in US dollars. 

Aankomst & vertrek
De check-in is mogelijk vanaf 16:00 uur, uitchecken voor 11:00 uur. Eventueel eerder inchecken of later uitchecken is bespreekbaar op basis van beschikbaarheid, vraag naar de tarieven bij de receptie. De vluchten van de KLM en de Tui vertrekken aan het einde van de dag. Op de vertrek dag bent je, ook na check-out, welkom om gebruik te maken van het zwembad en de poolbar.

Annuleren
In het geval van annulering tot 30 dagen voor aankomst zijn er geen kosten van toepassing. Annuleer je binnen 30 dagen voor aankomst, dan wordt er 100% van de reissom in rekening gebracht. Wij adviseren je om een reis-en annuleringsverzekering af te sluiten. Op deze manier ben je goed verzekerd tegen onverwachte annuleringen of vertragingen.

Aanvullend

 • De maximale bezetting van de studio’s is 2 personen, de maximale bezetting van de appartementen zijn 4 personen en 1 baby.
 • De minimale verblijfsduur is 4 nachten.
 • De minimale leeftijd van de hoofdboeker is 18.
 • Huisdieren zijn niet toegestaan bij Belnem House Bonaire, met uitzondering van geleidehonden. De hond mag niet onbeheerd worden achtergelaten, dient altijd aangelijnd te zijn en is ook niet toegestaan bij het zwembad. Bij reserveringen moet voor aankomst een bewijs van de vereiste geleidehond worden getoond.
 • Roken is niet toegestaan in de suites of appartementen, inclusief de balkons en de terrassen. Indien ons rookbeleid wordt overtreden dan zullen er schoonmaakkosten aan u doorberekend worden. Roken kan op de speciale daartoe aangewezen plek.
 • Het zwembad is te betreden op eigen risico. Zwembadregels zijn van toepassing, zo zijn er bijvoorbeeld geen luchtbedden of ander groot opblaasbaar speelgoed toegestaan en dient rennen en schreeuwen tot een minimum worden beperkt. We zijn een Adult Friendly resort.
 • De huursom is inclusief water en elektra verbruik. 
 • Luide muziek afspelen is niet toegestaan. Wij gunnen ieder zijn rust tussen 22:00 in de avond en 8:00 in de ochtend.
 • Belnem House Bonaire is op geen enkele manier aansprakelijk voor het verlies, diefstal of beschadiging van eigendommen tijdens het verblijf. Ook is Belnem House Bonaire niet aansprakelijk voor eventuele storingen of onderbrekingen van technische installaties en uitrusting. 
 • Gasten van Belnem House Bonaire zijn aansprakelijk voor verlies en/of schade geleden door Belnem House Bonaire als direct of indirect gevolg van hun verblijf.
 • In het geval van incorrect gebruik van de geboekte accommodatie of het ongepast achter laten van deze accommodatie, zullen eventuele aanvullende kosten zoals bijvoorbeeld een extra schoonmaakbeurt, aan de gast doorberekend worden.
 • De inhoud van de website van Belnem House Bonaire is met de grootste zorgvuldigheid opgesteld. Hoewel BHB haar best doet om alle informatie, fotografie, producten en diensten zo goed en foutloos mogelijk aan te bieden, kan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de inhoud echter geen enkele garantie worden afgegeven. BHB kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor eventuele fouten of andere consequenties, voortkomend uit het gebruik van deze website. BHB ziet derhalve af van welke aansprakelijkheid dan ook.
 • Gelijk met de boeking ga je akkoord met onze algemene voorwaarden.

Direct contact

Wil je de receptie bereiken?
Tel. +599 700 0256
Geopend van 8:00 – 22:00 | GMT-4

Adresgegevens
EEG Boulevard 7
Kralendijk, Bonaire
Caribisch Nederland

CRIB nummer
310031679

KvK
12614

Bank
Euro betalingen:
NL18 RABO 0356 0053 48 t.n.v. Belnem House Bonaire Bezit en Beheer B.V. (BIC RABONL2U)

Dollar betalingen:
840.000.090.004.6901 t.n.v. Belnem House Bonaire, RBC Royal Bank B.V. (BIC:  RBTTBQBN) te Bonaire.

Neem contact op met de receptie voor de koers informatie.