Belnem House Bonaire
Meivakantie Bonaire

Meivakantie op het zonnige Bonaire

 • Gemiddeld 28 graden
 • Kleinschalig en luxe resort
 • Op loopafstand van het strand

Zonnige meivakantie op het tropische Bonaire

Genieten in tropische sferen en in warme temperaturen, dat doe je op Belnem House Bonaire. Hier geniet je van een heerlijke meivakantie op het altijd zonnige Bonaire. Gemiddeld is hier het hele jaar door 28 graden, wat betekent dat je altijd gegarandeerd bent van mooi weer! In tegenstelling tot Nederland, waar het weer altijd wisselvallig kan zijn. Ontdek de gastvrijheid, de prachtige onderwaterwereld en laat je verrassen door het natuurschoon vanuit een luxe appartement bij Belnem House Bonaire.

Zie jij jezelf hier al je meivakantie vieren? Ontdek nu!

Vind jouw ideale verblijf in de meivakantie 

Uniek, persoonlijk en exclusief

Dat is wat je kunt verwachten op Belnem House Bonaire. Ons boutique resort is kleinschalig, maar voorzien van alle luxe en comfort. Zo kun je tijdens je meivakantie op Bonaire genieten in een suite, appartement of penthouse, geschikt voor maximaal 6 personen. Kies voor een uitzicht op het zwembad of op de Caribische Zee. Je geniet optimaal van de zon en de heerlijke oceaanbries, tropischer dan dit wordt het niet! Neem plaats in de ruime buitenruimte, slaap op comfortabele bedden, relax in de woonkamer en laat je kookkunsten zien in de open keuken voorzien van moderne apparatuur. Het ontbreekt je aan niets!

Jouw verblijf in het kort:

 • Overdekt balkon of terras
 • Royale woonkamer
 • Volledig ingerichte keuken
 • Slaapkamers met comfortabele bedden
 • Airconditioning aanwezig
 

To do's tijdens de meivakantie

In de meivakantie op Bonaire is er meer dan genoeg te beleven. Van ontspannen aan het zwembad en relaxen op het strand tot een watersport beoefenen. Ontdek de unieke onderwaterwereld met prachtige flora en fauna tijdens het duiken of snorkelen, trotseer het water met een surfbord of verken de nationale parken op het eiland. Wil je graag het eiland rond toeren? Dan kun je bij ons een auto huren. Wij helpen je graag met het uitzoeken van een auto dat bij je past. Wist je dat je bij ons ook duiklessen kunt nemen? Wij werken samen met een 5 sterren PADI duikschool met ervaren en gekwalificeerde instructeurs die jouw eerste duikervaring onvergetelijk zullen maken.

 
  Watersporten
  Stranden bezoeken
  Natuurschoon ontdekken
 
 
 

Wat eerdere gasten ons vroegen

Hoe is het weer op Bonaire in de meivakantie?

De gemiddelde temperatuur tijdens jouw meivakantie op Bonaire ligt tussen de 27 en 28 graden. Ook de watertemperatuur in mei is 28 graden. Dat is pas genieten in tropische sferen!

Welke watersporten kan ik beoefenen?

Bonaire is een waar paradijs voor watersporters. Je kunt hier perfect duiken, snorkelen, surfen en zeilen dankzij de rustige stroming, de constante wind en de aangename watertemperatuur.