Belnem House Bonaire
Herfstvakantie op Bonaire

Herfstvakantie op Bonaire

  • Exclusief en persoonlijk
  • Luxe appartementen
  • Duurzaam verblijven
 

Geniet van Bonaire tijdens de herfstvakantie

Wuivende palmbomen, helderblauwe zee en witte stranden. Dat is nog maar het begin van het prachtige eiland Bonaire. Gastvrijheid, een relaxte sfeer en altijd zonnig weer. Het Caribische eiland heeft alles in huis voor een heerlijke vakantie in de herfst. Stel je voor, terwijl het weer in Nederland slechter wordt lig jij op een strandbedje te genieten van de zon en een gemiddelde temperatuur van 30 graden. Ons resort kenmerkt zich door de exclusieve en persoonlijke service waardoor je je direct thuis voelt. De luxe appartementen zijn van alle gemakken voorzien én volledig duurzaam! Wij heten je van harte welkom of zoals we hier zeggen: Bon bini na Boneiru. 

 

Zoek en vind jouw verblijf tijdens de herfstvakantie⤵

 

Alle ruimte om te ontspannen

Door de kleinschaligheid van het resort ervaar je hier de échte persoonlijke service en hartelijkheid van Bonaire. De luxe appartementen zijn allemaal ingericht om jouw vakantie zo comfortabel mogelijk te maken. Vergeet zeker je zwemkleding niet. Binnen een paar stappen lig je zo in het heerlijke buitenzwembad, wat een fijne gedachte. Heb je wat nodig? Aarzel niet, wij staan graag voor je klaar om je geheel te ontzorgen, het is per slot van rekening vakantie. Wij regelen graag de transfer, autoverhuur en de uitrusting voor het duiken. We zeggen niet voor niets: arrive as a guest, leave as a friend.

 
 

In het kort:

  • Kleinschalig en gastvrij
  • Luxe appartementen
  • Zeezicht mogelijk
  • Smaakvolle inrichting

Een sfeerimpressie van ons resort⤵

 

Een paradijselijk eiland waar van alles te doen is

Het is natuurlijk logisch dat je lekker wilt genieten op een strandbedje van de zon, maar er is nog zoveel meer te doen. Bonaire staat vooral bekend als walhalla voor duikers vanwege de prachtige onderwaterwereld. Wil je dit met eigen ogen aanschouwen? Vraag ons gerust naar de mogelijkheden voor het huren van de juiste spullen. Om ook aan de oppervlakte meer van het eiland te verkennen is het huren van een auto dé perfecte manier, hier helpen wij graag mee. Doordat Bonaire niet groot is ben je snel op de plaats van bestemming. Maak een rondrit over het hele eiland en laat je verrassen door de mooie natuur in Nationaal Park Washington Slagbaai en maak zeker een stop bij de wereldberoemde 1000 steps, een lust voor het oog! En dat is nog lang niet alles, graag vertellen we je nog meer over welke hoogtepunten je niet mag missen.

 
 
 

Nog meer inspiratie voor je vakantie op Bonaire⤵

Wat eerdere gasten ons vroegen⤵

😎 Wat voor weer kan ik verwachten tijdens de herfstvakantie?

Op Bonaire kennen we een heel gelijkmatig klimaat. Dat wil zeggen dat de temperatuur het hele jaar nagenoeg hetzelfde is. Overdag rond de 30 graden en 's nachts rond de 25 graden. Er staat altijd een aangename passaatwind waardoor het niet heel warm aanvoelt. Ook tijdens de herfstvakantie kan je dit heerlijke weer verwachten. 

📱 Moet ik een wereldstekker meenemen als ik bij jullie verblijf?

Het is niet nodig om een wereldstekker te gebruiken. Bij Belnem House Bonaire kan je gebruik maken van 220V aansluitingen, waardoor een Europese stekker, zoals je die thuis kent, voldoet. Zo past er weer wat meer in je koffer voor je vakantie.