Belnem House Bonaire
Belnem Boutique Resort

Boutique resort

Bon bini na Belnem House Bonaire

 

SUITES
Dé plek om helemaal op te laden

Een heerlijk knusse en comfortabele studio met een unieke indeling. De smaakvolle inrichting zorgt voor een omgeving waar je echt tot rust komt. Relax, ontdek en geniet van de schoonheid van Bonaire. Dit is de perfecte uitvalsbasis voor jouw vakantie op het eiland.
Bekijk de suites
 
 

POOLSIDE APPARTEMENTEN
Heerlijk relaxen aan het zwembad

Mooi en comfortabel appartement dat geheel gelijkvloers en op de begane grond ligt. Zin in een verfrissende duik? Na slechts een paar stappen bereik je het zwembad en dobber je heerlijk met een luchtbed op het helderblauwe water.
Bekijk de poolside appartementen
 
 

BELNEM APPARTEMENTEN
Alle ruimte om te ontspannen

Deze appartementen met uitzicht op het zwembad bieden je alles wat je nodig hebt. Op het balkon, een heerlijke buitenruimte, geniet je optimaal van de zon en de heerlijke oceaan bries. Tropischer dan dit wordt het niet!
Bekijk de appartementen
 
 

PENTHOUSES
Adembenemend uitzicht 

Geniet van de zonsondergang tijdens een zwoele zomeravond! Dit ruime appartement is voorzien van alle comfort en omdat het gelegen is op de bovenste verdieping kijk je kilometers ver uit over de Caribische Zee.
Bekijk de penthouses
 
 
 
 
 


“arrive
as a guest,
leave
as a
friend”
 


 

Even kennismaken...


Mijn naam is Britt Thomassen, operations manager van Belnem House Bonaire boutique resort. Hospitality is mij met de paplepel ingegoten. In mijn functie ben ik verantwoordelijk voor het reilen en zeilen op het resort. Je kunt me dan ook vrijwel dagelijks tegenkomen; van reservering tot check-out, ik sta altijd voor onze gasten klaar. Samen met de rest van het team werk ik hier met veel plezier om iedereen een onvergetelijke vakantie te bezorgen.

Service en gastvrijheid staan hoog in het vaandel bij Belnem House Bonaire. Wij zetten dan ook graag nét even dat extra stapje voor onze gasten. Denk bijvoorbeeld aan het reserveren van een auto, het boeken van excursies en het maken van een restaurantreservering. Een gezellig praatje bij het zwembad hoort daar natuurlijk ook bij.

Bonaire staat bekend om zijn prachtige onderwaterwereld en dat is wat mij naar het eiland heeft getrokken. Als duikinstructeur kan ik de gasten samen met onze duikcompagnon Wannadive alle informatie geven over cursussen, gidsduiken en mooie duikstekken.

Mijn motto luidt: ‘Arrive as a guest, leave as a friend.’ Ik hoop dan ook dat ik jou binnenkort mag verwelkomen met een heerlijke cocktail aan onze bar!

 

Britt Thomassen

Operations Manager, Belnem House Bonaire